Légvár

“Ugráljunk, mint a verebek, rajta gyerekek!”

 

Gyerekkorunk ismert kis ugráltató versikéje biztosan eszünkbe jut, ha az ugrálás kerül szóba.

És milyen jó hallani, mikor a gyerekek hangosan kántálják, miközben egy légvárban ugrálnak a szabadban megrendezett partyn.

Legyen szó születésnapról, családi összejövetelről vagy akár esküvőről, a légvár minden alkalommal jó megoldást nyújthat kicsinek-nagynak egyaránt.

Tudnivalók a bérlésről

Hogyan tudom kibérelni a Mesebolt nevű légvárat?

Minden esetben telefonon érdeklődjön a szabad időpontokkal kapcsolatban. Telefonszámunk a következő: +36 20 771 0990.

Mennyi időre tudom kibérelni a légvárat?

Egy napos bérlés esetén (p-vas) 15 000,-Ft. 8-18:00 óráig van lehetőség a bérlésre.
Két napos bérlés esetén (p-vas) 25 000,- Ft. Ebben az esetben ajándék arcfestésben részesítjük a gyerekeket (max. 12 gyereket), valamint 3 db héliumos lufit viszünk ajándékba.

Kérhetek házhozszállítást?

Természetesen. Légvárunk beüzemelését munkatársunk a helyszínre szállítás után végzi el. Van arra is lehetőség, hogy Önök szállítják el és végezzék el a beüzemelést, ilyenkor tájékoztatást kapnak ennek menetéről, valamint aláírással igazolják, hogy a beüzemelési szabályzatunkat megismerték és annak használatáért felelősséggel tartoznak.
A bérleti díjak a kiszállás díját nem tartalmazzák. Vác és 10 km-es körzetében díjtalan. Azon felül kiszállási díjat számolunk fel. 100,-Ft/km a kiszállás ára.
Amennyiben kérnek gyermekfelügyelőt, aki a légvár rendeltetésszerű használatáért és a gyermekek biztonságáért felel, annak a bérleti díjon felül további 10 000,-Ft rendelkezésreállási díjat számolunk fel.

Mekkora terület szükséges a felfújt, használatra kész állapotban lévő légvárhoz?

A légvár mérete használatra kész állapotban 400 cm × 400 cm × 200 cm (h, sz, m), valamint kb. 60 cm-nyi hely szükséges a befújó motor részére, ami a légvár hátsó részénél található.

Mit kell tudnom a légvárról?

A Mesebolt fantázia nevű légvár varrott (nem hegesztett!), folyamatos légbefúvású, így apró lukak esetén is kifogástalanul működik. Felállítása nagyon egyszerű, max. 2O percet vesz igénybe. Az ugrálóvár felállításához szükséges minden eszközt biztosítunk, alátét fólia, légbefúvó motor, rögzítő cövekek. Légvárunk érvényes TÜV vizsgával rendelkezik. Bérlés esetén teljeskörű tájékoztatást adunk annak szakszerű és biztonságos használatáról, továbbá nyomtatott formában is megkapják az üzemeltetési szabályzatunkat.

Kell e kauciót fizetni bérlés esetén?

Igen, a légvár bérbevétele esetén minden esetben kell kauciót fizetni, melynek mértéke 20 000,-Ft.

A légvár kizárólag családi rendezvényre bérlehető.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed lenne, vagy bővebb információt szeretnél, keress minket bizalommal

Adatvédelem

5 + 14 =

>